websitetemplates.nl de makkelijke en voordelige manier om snel je eigen website te maken
webtemplates
over ons
betaalmogelijkheden
partner programma
veel gestelde vragen
support & service
voorwaarden
gratis clipart
gratis templates
banners & buttons
links
contact & e-mail

webtemplates
webdesign templates
 premium categorieën
webdesign templates
website templates
webtemplates

webtemplates
webdesign templates
 overige categorieën
webdesign templates
website templates


betaalmogelijkheden
webtemplates
webtemplates webtemplates webtemplates
webtemplates webtemplates
U bent hier: websitetemplates.nl > voorwaarden
webtemplates


Voorwaarden

Hier vindt u de voorwaarden van websitetemplates.nl, onderdeel van InternetProducers. Deze voorwaarden zijn een aanvulling op de Algemene Voorwaarden van InternetProducers. Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam onder nummer 24287735.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Lees de volgende voorwaarden zorgvuldig. Als u een of meer van onze producten koopt, impliceert dat, dat u deze voorwaarden hebt gelezen en er accoord mee gaat.

LICENTIE

Onze website geeft u een niet-exclusieve licentie om de websitetemplates en andere via deze website verkochte producten van onafhankelijke content providers ("de producten") te gebruiken volgens deze voorwaarden, uitgegeven door InternetProducers.

a) BEPERKING GEBRUIK

U mag elk individueel product op één enkele website gebruiken, van u of van uw cliënt. Wanneer u meerdere websites wilt maken met hetzelfde ontwerp, dan dient u voor iedere website een nieuwe template aan te schaffen.

b) AANPASSINGEN

Het is u toegestaan om iedere wijziging aan onze producten aan te brengen die u nodig acht, om de template aan uw wensen aan te passen.

c) NIET TOEGESTAAN GEBRUIK

U mag onze producten, aangepast of niet, niet verder verspreiden of verkopen via diskette, CD, website of via welk medium dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

d) TOEWIJZING

U mag deze licentie niet sub-licenseren, toewijzen of overdragen aan iemand anders, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

e) EIGENDOM

U mag geen intellectueel of ander eigendom claimen van onze producten, aangepast of niet. Alle producten zijn eigendom van onafhankelijke content-providers. Alle onze producten worden geleverd "zoals ze zijn", zonder enige garantie in welke vorm dan ook. In geen enkel geval zijn wij aansprakelijk voor welke schade dan ook inclusief, maar niet beperkt tot, direct, indirect, incidentele of gevolschade of ander verlies, voortvloeiend uit het gebruik of uit de gebreken van onze producten.

ONS GELD-TERUG BELEID

Omdat websitetemplates.nl online producten levert, verstrekken wij geen geld terug nadat de producten zijn afgeleverd. Lees voor een aankoop goed in welke bestandsformaten bestanden worden geleverd. De enige uitzondering die wij maken, is in het geval u niet het product heeft gekregen dat u heeft besteld, wat wij in ieder individueel geval afzonderlijk zullen bekijken. De termijn waarop u vanwege deze reden geld-terug kunt claimen ligt op 5 dagen na de afleverdatum.

ANTI FRAUDE CONTROLE

Voor zowel uw als onze veiligheid kan uw aankoop uitgesteld worden voor een handmatige fraude-controle. Deze kan 10 tot 20 minuten duren, of langere tijd (ongeveer 20 uur) bij een intensievere controle. De reden hiervoor ligt in toenemend misbruik van creditcards.

InternetProducers en websitetemplates.nl behouden zich het recht voor om deze voorwaarden te wijzigen zonder voorafgaand bericht.

 

webtemplates

 

webtemplates webtemplates
webtemplates webtemplates
webtemplates

website templates