websitetemplates.nl de makkelijke en voordelige manier om snel je eigen website te maken
webtemplates
over ons
betaalmogelijkheden
partner programma
veel gestelde vragen
support & service
voorwaarden
gratis clipart
gratis templates
banners & buttons
links
contact & e-mail

webtemplates
webdesign templates
 premium categorieën
webdesign templates
website templates
webtemplates

webtemplates
webdesign templates
 overige categorieën
webdesign templates
website templates


betaalmogelijkheden
webtemplates
webtemplates webtemplates webtemplates
webtemplates webtemplates
U bent hier: websitetemplates.nl > over websitetemplates.nl
webtemplates


Over websitetemplates.nl

websitetemplates.nl is ontstaan uit de behoefte naar professioneel én betaalbaar webdesign. internetproducers, het moederbedrijf van websitetemplates.nl, wordt al sinds haar oprichting in 1998 regelmatig benaderd met verzoeken voor voordelige website oplossingen.

Om in deze behoefte te voorzien hebben wij websitetemplates.nl ontwikkeld. websitetemplates.nl biedt betaalbare oplossingen omdat een ontwerp meerdere malen verkocht kan worden en omdat de koper zelf ook nog enige aanpassingen doet om de template volledig aan de wensen aan te passen.

websitetemplates.nl is vanaf de lancering in maart 2004 direct een succes. Al vele cliënten zijn overtuigd door de professionele kwaliteit van onze templates, de concurrerende tarieven en het hoge niveau van onze dienstverlening.

Sinds 1 oktober 2004 is de tweede versie van websitetemplates.nl online, met een volledig nieuw ontwerp, een sterk verbeterde zoekfunctionaliteit en een duidelijkere rubricering van de inmiddels meer dan 6.500 templates in meer dan 60 categorieën.

Ook is er een aantal nieuwe producten toegevoegd, zoals templates voor het PHP-Nuke content management system, dynamische flash sites (eenvoudig aan te passen via tekstbestanden zonder kennis van Flash) en huisstijlen (templates in drukkwaliteit voor briefpapier, enveloppen en visitekaartjes).

Het vernieuwde partner programma is een doorslaand succes. Al vele tientallen websites presenteren via de dynamische webinterface de templates van websitetemplates.nl aan hun bezoekers.

Over internetproducers

internetproducers zorgt voor een waardevolle, gemakkelijke en prettige online ervaring door een grote variëteit aan producten en diensten. Een belangrijke nadruk van de dienstverlening van internetproducers ligt op webdesign en het ontwikkelen van webconcepten.

Om dit allemaal te realiseren werkt internetproducers samen met meer dan 40 freelance ontwerpers en programmeurs. Het netwerk van internetproducers bestaat uit meer dan 30 succesvolle websites, zowel Nederlandstalig als Engelstalig.

Meer informatie over internetproducers vindt u op de website www.internetproducers.nl.

 

webtemplates

 

webtemplates webtemplates
webtemplates webtemplates
webtemplates

website templates